Statistics Mate

www.works-devel.com
 

Download

direct

Afla-ti pozitia


PREZENTAREA APLICATIEI

Lansarea in executie a programului aduce in prim-plan fereastra de Login, prin intermediul careia utilizatorul se poate autentifica, obtinand astfel accesul la program. In scop demonstrativ, username-ul si parola sunt admin, respectiv root.

Autentificarea utilizatorului afiseaza fereastra Meniu care contine meniul aplicatiei, utilizatorul avand la dispozitie patru optiuni: Statistica, Adaugare date, Despre, Exit.

Butonul Statistica lanseaza modulul principal al programului, modul respnsabil cu calcularea si afisarea parametrilor statistici.Form-ul Statistica cuprinde o serie de controale care au ca scop afisarea parametrilor statistici. Pentru a popula form-ul cu informatii, utilizatorul va selecta optiunea Open din meniul File (File > Open) si va selecta fisierul .csv pe care se doreste prelucrarea.

Continutul fisierului va fi afisat in interiorul controluli de tip ListView. Din meniul Operatii se pot selecta operatiile dorite auspra vallorilor introduse: Medie/Dispersie, Mediana, Ecuatie, Previzune, Grafic. Rezultatele acestor operatii sunt afisate in controalele de tip TextBox dedicate. Pentru realizarea previzunii este necesara realizarea ecuatiei corespunzatoare. Pe baza ecuatiei se realizaeaza previzunea, utilizatorul introducand venitul estimat, iar aplicatia realizeaza previzunea si afiseaza in informatia in controlul TextBox dedicat. In partea dreapta a form-ului este afisat graficul corespunzator valorilor statistice.

Butonul Adaugare date din cadrul meniului aplicatiei lanseaza fereastra Adaugare Date, fereastra ce permite utilizatorului adaugarea datelor in fisere .csv.

 

 

 

© COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED Gabriel Neagu & Dinca Daniel Mihai

CONTACT

gabriel.neagu@works-devel.com

dinca.daniel@works-devel.com
 

RECLAME

Samsung a lansat în România seria 2012 de televizoare Smart TV.

Noile procesoare Intel Core i7 si i5!