Statistics Mate

www.works-devel.com
 

Download

direct

Afla-ti pozitia


Gabriel Neagu   &   Dinca Daniel Mihai

Sunt absolventi ai Facultatii de Informatica Manageriala din cadrul Universitatii Romano - Americana. In prezent, sunt masteranzi, in anul II de studiu, in cadrul aceleiasi facultati.

Activitatea de cercetare stiintifica reprezinta un segment important si prioritar in cadru Universitatii Romano-Americane. Activitatea de cercetare stiintifica se organizeaza si se desfasoara pe baza unui Program Anual, defalcat pe facultati, care cuprinde contracte/proiecte finantate in curs de derulare, propuneri de teme/proiecte care vor fi depuse la competitiile nationale si internationale, precum si studii si teme de cercetare care vor fi valorificate prin publicatii. In cadrul acestor programe este inclusa si tematica de cercetare stiintifica aferenta masteratelor. Programul defalcat pe facultati include si activitatea de cercetare a studentilor, ce se desfasoara in cadrul Cercurilor Stiintifice Studentesti.

Programul elaborat de cei doi masteranzi, "Statistics Mate", face parte din categoria lucrarilor practico-stiintifice, fiind prezentat in cadrul Cercului Stiintific Studentesc din aprilie 2012. Acest program propune o soluţie de dezvoltare şi modernizare a activităţii informatice din cadrul sistemului statistic (mai concret cresterea eficacitatii si eficientei activitatilor statistice si de informatizare).

 

 

 

� COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED Gabriel Neagu & Dinca Daniel Mihai

CONTACT

gabriel.neagu@works-devel.com

dinca.daniel@works-devel.com
 

RECLAME

Samsung a lansat �n Rom�nia seria 2012 de televizoare Smart TV.

Noile procesoare Intel Core i7 si i5!